AMERICAN MADE
De veelzijdige en handige pocket formaat notitieboek, van 90x140mm. Met een eenvoudig ontwerp, een sterke drie-nietjes binding, en de ''go anywhere'' houding, spreekt de Field Notes notitieboeken de papier liefhebbers over de hele wereld aan! Elk Field Notes notitieboek heeft 48 pagina's met afgeronde hoeken en is wekenlang bestand
tegen het leven in uw achterzak. De binnenkant van de omslag biedt ruimte voor persoonlijke gegevens, terwijl de binnenkant van de achterflap is bedrukt met het verhaal van Field Notes, notitieboek specificaties en een paar suggesties over hoe u het notitieboekje kunt gebruiken. 
 
Fiels Notes is geïnspireerd op de verdwijning van de agrarische notitieboeken, sierlijke zakboekjes en de eenvoudige, bescheiden schoonheid van een goed geordend boodschappenlijstje. De Draplin Design Company, uit Portland, hebben in samenwerking met Coudal Partners, uit Chicago, de Field Notes gemaakt om een waardig notitieboek aan te bieden die het waard is om te vullen met boeiende informatie. De producten van Field Notes worden allemaal gemaakt in de VS.