Verzending

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van het weekend. In 98% van de gevallen levert DHL jouw bestelling al de volgende dag. 

Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten ontvang je een e-mail met de verzendbevestiging en track & trace link. We doen ons best om alle bestellingen op tijd te versturen. 

Bestellingen vanaf € 30,- worden gratis verzonden. Voor alle andere bestellingen rekenen we een vergoeding vanaf € 4,90. 

Retourneren

Jammer, maar wij doen niet moeilijk. Tot 14 dagen na ontvangst kun je je bestelling retourneren, in oorspronkelijke staat. De kosten voor een retourzending bedragen 5,90 euro, deze verrekenen we met de terugbetaling.

Voor afgeprijsde artikelen gelden dezelfde retourvoorwaarden.
Een retour aanmelden kan eenvoudig via onze retourpagina.

Volg de volgende stappen:

1. Vul je postcode en ordernummer in.
2. Geef aan welke artikelen je wil terugsturen. We stellen het op prijs als je aangeeft wat de reden is voor retour maar dat hoeft uiteraard niet.
3. Kies met welke vervoerder je de artikelen wil terugsturen. Wij maken een verzendlabel voor je aan.
4. Plak het verzendlabel op de doos en kies via welk punt je de artikelen aan ons retour wil sturen. Wij verrekenen de verzendkosten met de terugbetaling.
Je ontvangt een ontvangstbevestiging via mail zodra de retour bij ons binnen is. We maken de retourbetaling dan binnen 48 uur in orde. Je ontvangt de retourbetaling min de € 5,90 retourkosten op de rekening waarmee je betaald hebt.
Ruilen
Stuur het artikel dat je wilt ruilen retour via onze retourprocedure en bestel het gewenste artikel in een nieuw order.
Mijn product is gepersonaliseerd
Gepersonaliseerde producten zijn persoonlijk, hierdoor zijn wij beperkt in het opnieuw verkopen van deze producten. Retourneer je een gepersonaliseerd product dan wordt deze vergoed middels een deelvergoeding ter hoogte van 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.